loader image

FOOD MENU

Aperitive

PLATOU TRADITIONAL ROMANESC

(slǎninǎ, jumări de porc, caltaboș, tobǎ, chiftele pui, kaizer afumat, telemea vacǎ, brânză burduf, cașcaval,

ardei gras, castraveți, ceapǎ roșie, ceapǎ verde, zacuscǎ, salatǎ de vinete, fasole bătută)

Preparate la ceaun

CIORBǍ RǍDǍUȚEANǍ

CIORBǍ DE PORC CU ZEAMǍ DE VARZǍ

CIORBǍ DE FASOLE

GULAȘ

VARZǍ CǍLITǍ CU PORC

CARNE LA GARNIȚǍ

Preparate la CIOBAN

BULZ

 

Preparate la gratar

COASTE DE PORC

MICI

CÂRNAȚI AFUMATI / PROASPEȚI

FRIGǍRUI DE PUI / MIEL

PIEPT DE PUI

Garnituri

CARTOFI COPȚI CU ROZMARIN

MURǍTURI

MǍMǍLIGǍ

 

Desert

BROWNIE