loader image

FOOD MENU

Aperitive

PLATOU TRADITIONAL ROMANESC

(slǎninǎ, jumări de porc, caltaboș, tobǎ, chiftele pui, kaizer afumat, telemea vacǎ, brânză burduf, cașcaval,

ardei gras, castraveți, ceapǎ roșie, ceapǎ verde, roșii cherry, zacuscǎ, salatǎ de vinete, fasole bătută)

Preparate la ceaun

SUPǍ DE PUI CU TǍIEȚEI

CIORBǍ DE VǍCUȚǍ

CIORBǍ DE BURTǍ

CIORBǍ DE FASOLE

CIULAMA CU PUI SI CIUPERCI

IAHNIE CU AFUMǍTURǍ

CARNE LA GARNIȚǍ

Preparate la CIOBAN

BULZ

 

Preparate la gratar

CEAFǍ DE PORC

MICI

CÂRNAȚI AFUMATI / PROASPEȚI

FRIGǍRUI DE PUI / MIEL

PIEPT DE PUI

Garnituri

CARTOFI COPȚI CU ROZMARIN

MURǍTURI

MǍMǍLIGǍ

 

Desert

BROWNIE